Autoriseret kloakmester klarer både anlæg og reparation

S. P. Jensens autoriserede kloakfirma i Svenstrup J tilbyder enhver form for arbejde med både anlæg, kloakservice og reparationer af kloak. Vi servicerer primært kunder i Aalborg, men også fx Støvring og Nørresundby.

Ved installation af ny kloak er det en fordel, at vi kommer med i processen på et meget tidligt tidspunkt, så en kloakmester kan hjælpe med at sikre den bedste og mest hensigtsmæssige løsning. Kloakinstallationer består af en lang række forskellige anlæg, som alle har det tilfælles, at der er tale om afløb eller dræn.

Samtidig omfatter det også opmærksomhed på sikkerhed, miljø og lovgivning. Du får hjælp af S. P. Jensen fra start til slut ved et anlæg. I forbindelse med kloakarbejde tilbyder vi også TV-inspektion og slamsugning.​

Kloakarbejde er ikke blot anlægning af kloak

Vi laver anlæg af have, græsplæne og flisebelægninger. Separering af kloakvand og regnvand er en rigtig god ide og er i nogle kommuner på vej til at blive et krav. S. P. Jensen har stor erfaring med at etablere kloakseparering

En kloakmester løser også opgaver med højvandslukkere og kældersikring samt omfangsdræn og vores professionelle og erfarne kloakmestre giver grundig vejledning om mulige løsninger og omkostninger, inden opgaven aftales.

Foruden den enkelte kloak udfører vi tømning, kloakservice og anlæg af septiktanke og bundfældningstanke. Er der behov for ny etablering af en bundfældningstank, tilbyder vi professionel rådgivning fra en kloakmand til valg af en optimal løsning til din kloak.

Kontakt en kloakmester allerede i dag!

Kontakt os på telefon 98 38 14 66 eller skriv til os på vores e-mail spjensen@spjensen.dk, hvis du har spørgsmål til vores kloakarbejde, priser, eller til krav og fremtidsplaner for netop din ejendom. 

Vores kloakmester vejleder også gerne om individuelle løsninger på afledning eller anvendelse af regnvand, og kan efter en konkret vurdering give dig et tilbud på en pris på dit projekt.

Kontakt os for at indhente et tilbud - det er gratis!

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig med et skræddersyet tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilePay: 407207​

Flødalvej ​18, 9​230 Svenstrup J

Find vej

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank 5079 0001146363​

Vi kan hjælpe med​

​› Kloak

​› Slamsugning

​› TV-inspektion

Kloakseparering

​› Murer

​› Nyt badeværelse

​› Facaderenovering

​› Microcement

​› Tømrer

​› Døre og vinduer

​›​ Tilbygning

​› Renovering

​› Nyt tag

​› VVS​› 

​› Gulvvarme

​› Maler​›

​› Drift vejledninger

​› Profil

​› Kontakt

​›​ Ledige stillinger

Vi er medlem af

​Hvis der skulle være noget som vi ikke kan blive enige om kan man klage til:

Byggeriets Ankenævn