Microcement til dine gulve eller vægge

Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært at anvende microcement i de private hjem og i erhvervsbygninger. Det skyldes blandt andet, at det kan bruges rigtig mange forskellige steder, herunder både på vægge, gulve, badeværelset og mange andre steder, og så giver det et råt look, som er meget moderne lige nu.

Hos S.P. Jensen A/S tilbyder vi blandt andet at beklæde dine vægge og gulve med microcement, uanset om du befinder dig i Nørresundby, Aalborg, Støvring eller et helt fjerde sted i Nordjylland.

Vi har mange års erfaring inden for murerfaget, og du er derfor garanteret en holdbar og professionel løsning til en konkurrencedygtig pris.

Vælg mellem utallige farver

Microcement har den helt store fordel, at det kan varieres i et utal af farver, hvad enten du ønsker den klassiske, grålige farve, eller om du er mere til de mere iøjnefaldende farver, som for eksempel gul, blå, rød eller sort. Det giver dit hjem personlighed og en unik stil, og det giver dig mulighed for at ramme lige præcis det look, som du ønsker.​

Hvad koster microcement?

Microcement er forholdsvist billigt at lægge, så ønsker du et alternativ til de klassiske fliser i dit badeværelse, kan du med fordel vælge lige netop denne løsning.

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange m2 du skal have belagt med microcement, og om vi evt. skal fjerne et andet gulv, inden vi påbegynder arbejdet.

Kontakt os og hør mere om de mange fordele

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om de mange fordele, der er forbundet med anvendelsen af microcement, eller hvis du har brug for rådgivning eller vejledning til design, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 98 38 14 66, eller du kan sende en e-mail til os på spjensen@spjensen.dk

Kontakt os for at indhente et tilbud - det er gratis!

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig med et skræddersyet tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​ ​Din garanti for en professionel løsning

​ Vi tager hensyn til miljøet

​​ Mange års erfaring

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilePay: 407207​

Flødalvej ​18, 9​230 Svenstrup J

Find vej

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank 5079 0001146363​

Vi kan hjælpe med​

​› Kloak

​› Slamsugning

​› TV-inspektion

Kloakseparering

​› Murer

​› Nyt badeværelse

​› Facaderenovering

​› Microcement

​› Tømrer

​› Døre og vinduer

​›​ Tilbygning

​› Renovering

​› Nyt tag

​› VVS

​› Nyt badeværelse

​› Gulvvarme

​› Maler

​› New yorker væg

​› Drift vejledninger

​› Profil

​› Kontakt

​›​ Ledige stillinger