Skab en rå og industriel stil med en New Yorker-væg

Det er i løbet af de sidste mange år blevet meget populært, både blandt private boligejere og virksomheder, at få monteret en New Yorker-væg, som giver indretningen kant og et råt look.

En New Yorker-væg giver en industriel og rå stemning, som passer ind i rigtig mange moderne indretninger. Den fungerer de fleste steder som en skillevæg mellem to værelser eller rum, og den kan både fås med eller uden dør.

Kunne du tænke dig at få monteret en rå New Yorker-væg i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, så er du velkommen til at kontakte os hos S.P. Jensen A/S for at høre mere om de løsninger, vi kan tilbyde. Vi monterer de rå og industrielle vægge til konkurrencedygtige priser for både private og erhverv i både Støvring, Nørresundby, Aalborg og omegn samt i hele det øvrige Nordjylland.​

Få den New Yorker-væg du drømmer om

Der findes rigtig mange forskellige løsninger, når det kommer til den populære New Yorker-væg. Derfor er der også rigtig gode muligheder for, at du kan få lige præcis den løsning, som du går og drømmer om.

Det kan for eksempel være, at du kunne tænke dig at få en glasskillevæg mellem stuen og soveværelset med en dør i, eller det kan være, at du kunne tænke dig at få bygget en halv New Yorker-væg mellem køkkenet og stuen, så man kan se gennem begge rum, uden at der er helt åbent.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på New Yorker-væg

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre, eller har du behov for inspiration eller rådgivning, skal du endelig bare kontakte os. Det gælder også, hvis du kunne tænke dig at få en konkret pris på lige netop den New Yorker-væg, som du har i tankerne. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov, og på baggrund af vores møde udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud.

Vi kan enten kontaktes på telefon 98 38 14 66 eller på e-mail spjensen@spjensen.dk.

Kontakt os for at indhente et tilbud - det er gratis!

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig med et skræddersyet tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​ ​Din garanti for en professionel løsning

​ Vi tager hensyn til miljøet

​​ Mange års erfaring

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilePay: 407207​

Flødalvej ​18, 9​230 Svenstrup J

Find vej

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank 5079 0001146363​

Vi kan hjælpe med​

​› Kloak

​› Slamsugning

​› TV-inspektion

Kloakseparering

​› Murer

​› Nyt badeværelse

​› Facaderenovering

​› Microcement

​› Tømrer

​› Døre og vinduer

​›​ Tilbygning

​› Renovering

​› Nyt tag

​› VVS

​› Nyt badeværelse

​› Gulvvarme

​› Maler

​› New yorker væg

​› Drift vejledninger

​› Profil

​› Kontakt

​›​ Ledige stillinger