​Slamsugning & højtryksspuling tilbydes til private samt erhverv

​Vi løser alle opgaver inden for slamsugning og højtryksspuling – både for erhvervsvirksomheder, industrivirksomheder, offentlige institutioner og private kunder i Svenstrup J nær Aalborg, Støvring og Nørresundby, og i hele Nordjylland.

Med vores kombinerede slamsuger- og højtryksspulervogne sørger vi for at klare hele opgaven omkring slamsugning med tømning af bl.a. rør og tanke og aflevering af det hele rengjort og renset. Vi sørger naturligvis også for at bortskaffe enhver form for affald miljørigtigt.

Vi tømmer og spuler afløb og kl​oakledninger og gør kunden opmærksom på evt. problemer, som vi er stødt på. Efter behov tilbyder vi ved samme lejlighed også TV-inspektion af større eller mindre kloak- og vandledninger.

Regelmæssig slamsugning

Nogle opgaver er tilbagevendende, som f.eks. tømning af septiktanke. Vi indgår gerne en fast aftale om regelmæssig tømning. Vi tager os også af fedt- og olieudskillere, som skal tømmes mindst en gang om året eller efter behov. Her indgår vi gerne en kontrakt og sørger for, at opgaven bliver løst til tiden.

Tømning af vejbrønde hører også til vores arbejdsområde – ligesom slamsugning og rensning af slambassiner. Desuden tager vi os af tømning og rensning af olie- og benzintanke.

Du kan regne med os

​Slamsugning og højtryksspuling udføres professionelt af vores autoriserede kloakmester og under hensyn til omgivelserne. Vi har opbygget stor ekspertise og erfaring på området gennem mange år i branchen. Vores virksomhed rummer en stor faglig og professionel bredde, og vi kan derfor altid trække på andre af vore egne fagområder, når en opgave kræver det.​

Konta​kt os på telefon 98 38 14 66 eller skriv til spjensen@spjensen.dk​  for et uforpligtende tilbud på slamsugning og højtryksspuling.

Kontakt os for at indhente et tilbud - det er gratis!

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig med et skræddersyet tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilePay: 407207​

Flødalvej ​18, 9​230 Svenstrup J

Find vej

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank 5079 0001146363​

Vi kan hjælpe med​

​› Kloak

​› Slamsugning

​› TV-inspektion

Kloakseparering

​› Murer

​› Nyt badeværelse

​› Facaderenovering

​› Microcement

​› Tømrer

​› Døre og vinduer

​›​ Tilbygning

​› Renovering

​› Nyt tag

​› VVS​› 

​› Gulvvarme

​› Maler​›

​› Drift vejledninger

​› Profil

​› Kontakt

​›​ Ledige stillinger

Vi er medlem af

​Hvis der skulle være noget som vi ikke kan blive enige om kan man klage til:

Byggeriets Ankenævn