Tømrer​ med håndelag inden for alle typer arbejdsopgaver

​S. P. Jensens tømrer i Svenstrup J nær Aalborg, Nordjylland, udfører arbejde med montering af køkken, udskiftning af døre og vinduer og monterer også nye døre og vinduer. Netop døre og vinduer i en bygning har stor betydning for energiforbrug og selvfølgelig også for den æstetiske oplevelse af bygningen. Lad vores tømrer rådgive om muligheder og hensigtsmæssige løsninger, inden et arbejde sættes i gang.

Vores tømrer løser også opgaver i forbindelse med reparation eller udskiftning af tag. Kontakt os i god tid, så vi kan hjælpe med at finde de bedste muligheder for bygningen. Vi tilbyder også at etablere nye gulve og reparere skader på eksisterende gulve, og vi kan også hjælpe dig med at finde en murer

Skadeshjælp fra vores tømrer

​De fleste bygninger kommer på et eller andet tidspunkt ud for skader. Det kan handle om fugtskader som råd og svamp, og det kan være skader forårsaget af skadedyr, eller der kan være tale om skader i forbindelse med indbrud eller hærværk. I de fleste af disse tilfælde vil der være tale om forsikringsskader. 

Vores tømrer sørger gerne for undersøgelse, prøver og dokumentation til forsikringsselskabet, og vi udarbejder et tilbud på arbejdet med reparation af skaden.

Udover en dygtig tømrer kan vi også hjælpe inden for en række forskellige håndværk

​Hos S. P. Jensen er vi stolte af at kunne tilbyde vore kunder en bred vifte af professionelle håndværkere – herunder højt kvalificerede tømrer. Langt de fleste opgaver, uanset om de er store eller små, og om der er tale om etablering af nyt eller reparation af skader, kalder på flere fagområder. Med vores ekspertise som tømrer, kan vi løse opgaverne internt i egen virksomhed, og kunden oplever en godt koordineret proces.

​Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud på en tømrer nær Aalborg og i Nordjylland. Ring på telefon 98 38 14 66.​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilPay 407207

Kontakt

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank  5079 0001146363​