TV-inspektion afdækker skaden nøjagtigt og effektivt

​Når det opstår fejl eller skader på kloak- og vandledninger er det ofte nødvendigt at undersøge ledningerne ved hjælp af TV-inspektion for at konstatere det nøjagtige sted for skaden. Samtidig har vi med TV-inspektion også mulighed for at se, hvilken skade vi har med at gøre. Undersøgelsen sparer et stort gravearbejde, og ofte kan vi helt undgå at grave for at udbedre en skade.

Med TV-inspektion kan vi lynhurtigt analysere de aktuelle forhold i kloak- og vandledninger og øvrige rørsystemer, og ved at se på optagelserne kan vi hurtigt på et kvalificeret grundlag vejlede kunden om installationens status og hvilke løsningsmuligheder, der kan komme på tale. Vi kan selvfølgelig også være behjælpelige inden for slamsugning og arbejde med kloak.

Få dækket behovet for TV-inspektion

Et behov for TV-inspektion opstår ofte i forbindelse med en tømning og spuling af en kloak- og vandledning. Hvis en fuldstændig tømning eller spuling ikke er mulig, er det nødvendigt at undersøge årsagen og dette løses ved TV-inspektion. 

En kloakledning kan være faldet sammen, den kan være tilstoppet af fedt og andet affald, eller f.eks. et gravearbejde kan have forårsaget en sammenstyrtning i ledningen.

Skadedyr og indgroede rødder kan også være årsag til skader på rørledninger. Vi udfører gerne en forebyggende undersøgelse for at afværge eller begrænse skaden hurtigst muligt.

Vælg en professionel operatør

​Vi benytter os altid af det absolut nyeste udstyr inden for TV-inspektion. S.P. Jensen A/S i Svenstrup J nær Støvring, Nørresundby og Aalborg i Nordjylland, var blandt de første i Danmark til at anvende udstyret, og vi sørger for hele tiden at efteruddanne vores professionelle certificerede TV-operatører.


​På den måde kan vi altid tilbyde vores kunder den nyeste teknologi og den nyeste viden og derved det bedste resultat ved brug af TV-inspektion.

Få et godt tilbud​

​Kontakt ​os i dag og få et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion. Ring på telefon 98 38 14 66.

Kontakt os for at indhente et tilbud - det er gratis!

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig med et skræddersyet tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilePay: 407207​

Flødalvej ​18, 9​230 Svenstrup J

Find vej

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank 5079 0001146363​

Vi kan hjælpe med​

​› Kloak

​› Slamsugning

​› TV-inspektion

Kloakseparering

​› Murer

​› Nyt badeværelse

​› Facaderenovering

​› Microcement

​› Tømrer

​› Døre og vinduer

​›​ Tilbygning

​› Renovering

​› Nyt tag

​› VVS​› 

​› Gulvvarme

​› Maler​›

​› Drift vejledninger

​› Profil

​› Kontakt

​›​ Ledige stillinger

Vi er medlem af

​Hvis der skulle være noget som vi ikke kan blive enige om kan man klage til:

Byggeriets Ankenævn