​Elektriker med stor erfaring og brede kompetencer

Står du og mangler en erfaren og professionel elektriker, så er der hjælp at hente lige her. Hos S. P. Jensen finder du et elektrikerfirma, der udfører alle former for el-arbejde. Vi holder til i Svendstrup, men kører gerne til Aalborg og resten af Nordjylland.

Som autoriseret elektriker har vi stor erfaring, som vi baserer vores arbejde på. Dette har tillært os brede kompetencer, som gør os kompetente til at udføre mange forskellige former for elektrikerarbejde. For os er der derfor ingen opgave, der hverken er for simpel eller for kompliceret – vi kan løse det hele.

Hvad koster en elektriker i timen?

Den konkrete pris på en elektriker afhænger af, hvilken type opgave der skal udføres. Som el-installatør hjælper vi nemlig med opgaver af forskelligt omfang. Dog arbejder vi altid ud fra en billig og fair timepris, og vi sammensætter også gerne gode tilbud, hvis vi skal løse flere forskellige opgaver.

​Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, så garanterer vi en holdbar løsning af høj kvalitet. Vi arbejder altid ud fra dine ønsker og behov. Vi overholder desuden naturligvis altid vores aftaler, og vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning mod den bedste løsning for dig.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Mangler du hjælp til en elinstallation, så kontakt os med det samme. Vi står klar til at rykke ud og løse din opgave for dig, og vi garanterer høj kvalitet og lave priser.

Kontakt vores elektriker på telefon 98 38 14 66, eller skriv til mail spjensen@spjensen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilPay 407207

Kontakt

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank  5079 0001146363​