​Kloak​ - Vi klarer både anlæg og reparation​

​S. P. Jensens autoriserede kloakmestre i Svenstrup J nær Aalborg, Nordjylland, tilbyder enhver form for arbejde med både anlæg, service og reparationer af kloak.

Ved installation af ny kloak er det en fordel, at vi kommer med i processen på et meget tidligt tidspunkt, så vi kan hjælpe med at sikre den bedste og mest hensigtsmæssige løsning. Kloakinstallationer består af en lang række forskellige anlæg, som alle har det tilfælles, at der er tale om afløb eller dræn.

Samtidig omfatter det også opmærksomhed på sikkerhed, miljø og lovgivning. Kunden får hjælp af S. P. Jensen fra start til slut ved et anlæg. I forbindelse med kloakarbejde tilbyder vi også TV-inspektion og slamsugning.​

Anlæg af andet end kloak

Vi laver anlæg af have, græsplæne og flisebelægninger.

Separering af kloakvand og regnvand er en rigtig god ide og i nogle kommuner på vej til at blive et krav. S. P. Jensen har stor erfaring med at etablere kloakseparering.

Vi løser også opgaver med højvandslukkere og kældersikring samt omfangsdræn og vore professionelle og erfarne kloakmestre giver grundig vejledning om mulige løsninger og omkostninger, inden opgaven aftales.

Foruden den enkelte kloak, udfører vi tømning, service og anlæg af septiktanke og bundfældningstanke. Er der behov for ny etablering af en bundfældningstank, tilbyder vi professionel rådgivning til valg af en optimal løsning til din kloak.

Kontakt os på telefon 98 38 14 66, hvis du har spørgsmål til vores arbejde med kloak, eller til krav og fremtidsplaner for netop din ejendom. Vi vejleder også gerne om individuelle løsninger på afledning eller anvendelse af regnvand.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilPay 407207

Kontakt

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank  5079 0001146363​