Miljøservice & håndtering af flydende affald og olieprodukter

S. P. Jensen i Svenstrup J nær Aalborg, Nordjylland, er miljøgodkendt til at modtage, deponere og bort køre olieprodukter. Desuden yder vi miljøservice ved at håndtere alt flydende affald efter gældende lovgivning og retningslinjer, og vi sikrer, at affaldet bliver transporteret til godkendte modtagere.

S.P. Jensen A/S er ISO 14001 certificeret.

Som en del af vores miljøservice, har vi egen modtagestation, og vi kan derfor sørge for filtrering i forbindelse med rensning af olieaffald. Kunden får på denne måde den mest effektive og den billigste løsning på opgaven.

Hvis der er tale om et pludseligt opstået problem som f.eks. et uheld eller en utilsigtet udledning, er det vigtigt, at kunden kontakter os hurtigst muligt.
​Vi vil ved hjælp af vores miljøservice sikre, at skadens omfang bliver begrænset. I denne forbindelse kan vi også være behjælpelige med VVS.

Ved uheld og forsikringsskader tager vi os af al dokumentation og kontakt til diverse myndigheder, og vi sikrer fyldestgørende information til forsikringsselskaber. Vi undersøger kilden til uheldet og udtager prøver til evt. videre undersøgelser. Efter oprensning yder vi vores miljøservice og kontrollerer, at miljøet er rent.

​Fokus på miljøet gennem vores miljøservice

Vi lægger stor vægt på at vise, at vi i vores arbejde har fokus på miljøet. Med firmaets høje miljøprofil og en stram miljøpolitik tilbyder vi i vores miljøservice rådgivning og vejledning i miljøspørgsmål til alle kunder.​

​S. P. Jensens miljø-assistance sikrer altid, at alle nødvendige godkendelser og tilladelser fra myndigheder er til stede, inden arbejdet udføres. Vi sørger for at være på forkant med udviklingen inden for branchen, og vi opkvalificerer løbende vores medarbejderes ekspertise. Derfor kan vi tilbyde en professionel miljøservice i form af assistance med håndtering af miljø-affald. S.P. Jensen A/S er ISO 14001 certificeret.

Kontakt os i dag på telefon 98 38 14 66 og lad os yde vores miljøservice.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilPay 407207

Kontakt

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank  5079 0001146363​