​Rottebekæmpelse​ - Vi kommer rotterne til livs

Vi tilbyder både installationsarbejde, vedligeholdelse og service i forbindelse med rottebekæmpelse nær Aalborg og i Nordjylland.

Rotter kan anrette store skader i kloaker og øvrige rørsystemer, og det absolut vigtigt både at forebygge nye skader og begrænse udviklingen af eksisterende skader. Ofte opdages rotteskader, når vi undersøger en skade med TV-inspektion.

Hvis der er mistanke om rotters tilstedeværelse, kommer vores rottefænger og undersøger mulige skader og mangler i alle rørledninger. Vi har stor erfaring med rottebekæmpelse i alle typer bebyggelser og kloaksystemer.

Rotteskader vil almindeligvis være en forsikringskade; men det er altid en god ide at kontakte forsikringsselskabet og få præcis besked. Viser det sig, at der er tale om en forsikringskade, tager vi os gerne af det videre forløb med kontakt til forsikringsselskabet.

Udlejning af udstyr til rottebekæmpelse

Vi udlejer udstyr til rottebekæmpelse, Wisetrap, og sørger for installation og løbende service. Wisetrap er en intelligent elektronisk styret rottefælde til montering i kloakrøret. Fælden uskadeliggør rotten, som skylles ud med kloakvandet. Wisetrap tillader frit gennemløb og evt. spuling samt TV-inspektion i røret.​

Vi tilbyder også at montere en rottesikring i kloaksystemer og tage os af vedligeholdelse af installationen. En rottespærre forhindrer rotter i at trænge ind i en bygning gennem afløbene. Det er vigtigt, i forbindelse med rottebekæmpelse, at rottespærren tilses ofte og holdes ren – en opgave vi gerne løser med en autoriseret kloakmester.

​Rottebekæmpelse er vigtig af flere grunde. Hvis rotter kommer ind i en bygning, kan de anrette store skader; men en lige så vigtig faktor er sundhedsfaren, som følger med rotterne.

Ønsker du at vi assisterer dig i din rottebekæmpelse, så kontakt os i dag på telefon 98 38 14 66.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

S.P. Jensen A/S

CVR: 19553396

GLN: 5790002416774

MobilPay 407207

Kontakt

Telefon: 98 38 14 66

E-mail: spjensen@spjensen.dk

BANK: Jyske Bank  5079 0001146363​